Elemente pentru un Vlog de succes

Ai luat vreodata in considerare ideea de a-ti face un vlog? In conditiile in care tehnologia este din ce in ce mai avansata iar online-ul inlocuieste usor realitatea, o astfel de activitate pare una extrem de binevenita, mai ales in conditiile in care un vlog Youtube poate sa iti aduca tot ce ti-ai dorit vreodata, incepand cu succesul si terminand cu castiguri financiare substantiale.

Un Vlog pe Youtube creaza legaturi deosebite cu toti cei care te urmaresc si poate sa insemne o rampa de lansare pentru o activitate de o viata.

Pentru a reusi sa iti faci un astfel de vlog si acesta sa fie de succes, trebuie sa acorzi atentie catorva detalii extrem de importante.
Oricat ar parea de ciudat, intr-un Vlog Youtube, cel mai important element este cel audio. Odata ce te-ai hotarat sa faci acest pas, trebuie sa stii ca este esential sa te faci ascultat, din acest motiv, calitatea audio a videoclipurilor pe care le postezi trebuie sa fie una exceptionala. Majoritatea telefoanelor care filmeaza si a camerelor foto vin echipate si cu microfon, insa de cele mai multe ori, aceste microfoane nu ofera cea mai buna calitate. Pentru un sunet clar si corect trebuie sa optezi pentru un microfon extern, care sa poata capta sunetele in cel mai bun mod posibil.

Lumina este si ea extrem de importanta. Pana la urma, este vorba despre un filmulet iar acesta trebuie sa fie facut foarte clar. Asigura-te ca atunci cand te filmezi stai intr-o zona in care lumina nu este nici prea slaba, nici prea puternica si ca videoclipurile se vad foarte bine si corect.

Vlogger de success

Evident, pentru a avea o imagine de calitate si eventual si un sunet de calitate, ai nevoie de o camera foarte buna. Nu trebuie sa investesti extrem de multi bani pe o camera video, in conditiile in care gasesti foarte multe modele ieftine, ce iti pot oferi calitate a imaginii foarte buna. Pentru inceput, poti incerca chiar si cu o camera web, insa in timp trebuie sa gasesti fiecare detaliu care nu este la locul lui si sa il perfectionezi iar acest lucru implica si o imagine de calitate.

Dupa ce ai realizat filmuletele si te-ai asigurat ca ar putea fi de succes, este tipul sa le editezi. Youtube iti pune la dispozitie numeroase aplicatii prin care iti poti edita videoclipurile, le poti controla luminozitatea, contrastul si alte astfel de detalii si le poti face sa fie cat mai bune.
Editarea o poti face si cu programe din propriul calculator, daca acestea iti sunt la indemana. Totul este ca finalul sa fie unul de care sa fii mandru si care sa iti aduca vizite.

Dupa ce te-ai asigurat ca ai un filmulet de buna calitate, il poti urca pe Youtube si poti astepta eventualii vizitatori. Cu siguranta, daca ai reusit sa iti pui la punct toate elementele necesare pentru o filmare corecta, cel putin partea tehnica va fi una de succes, ramanand de vazut si cat de mare succes va avea continutul.