Modelele videochat de la Laguna Studio castiga 10.000 RON/luna

Desi poate fi facut si de acasa, videochatul se face cel mai bine intr-un studio videochat cum este Laguna Studio din Bucuresti.  Chiar daca la prima vedere veti spune „Wow, n-as face asta!”, daca va duceti la un interviu la ei o sa va convingeti de profesionalismul acestei meserii si de faptul ca pentru o fata intre 18-30 de ani, care stie engleza bine si vrea sa-si dedice timp pentru a invata sa faca videochat, castigurile sunt pe masura.Logo Laguna Studio Lunar, cele mai bune modele incaseaza peste 10.000 RON /luna salariu net ! Cu toate taxele salariale , cu carte de munca , cu asigurari medicale etc. O echipa de profesionisti ajuta non-stop modelele asigurand training specializat, specialist in make-up, admini cu experienta indelungata, sedinte foto si video profesionale, intr-un cuvant, o echipa intreaga care impreuna cu modelele lucreaza ca un tot unitar pentru a-si atinge obiectivele.

Inca crezi ca nu este pentru tine ? Gandeste-te ! Daca ai incredere in tine, daca esti dezinvolta, nu trebuie deloc sa fii 90-60-90, ci doar sa iti doresti sa faci performanta, iar banii vor veni de la sine.

Camera studio Bucuresti

Vrei sa vezi cum arata o camera de lucru ? Am atasat o poza. Nu-i asa ca-i draguta ? 🙂 Au mai multe poze pe site-ul lor , dati click AICI pentru a vedea toata galeria.

Deci in concluzie, cum ar trebui sa fie candidatul ideal ?

– o fata intre 25 si 30 de ani;
– sa nu fi lucrat niciodata pana acum in videochat, pentru a nu veni cu idei gresite de la alte studiouri;
– sa scrii bine in engleza si sa si incepi sa vorbesti in engleza dupa cateva saptamani de lucru, pana la urma de-aia ii spune video+chat , ca e si componenta de chat, de vorbit cu membrii , altfel s-ar duce sa se uite la filme si nu ar mai veni sa vorbeasca cu modelele videochat sa dea bani grei pe minut;
– sa fii o prezenta placuta, nu neaparat frumoasa pentru ca membrii cauta sa vorbeasca cu fete normale nu neaparat cu fotomodele cu picioare lungi pana-n gat 🙂
– sa iti doresti intr-adevar sa muncesti si sa tragi tare ca sa castigi 10.000 RON/luna nu se face intr-o noapte si implica o munca de echipa impreuna cu traineri+admini+foto_machiaj+ multe altele.

Sper ca ti-am trezit interesul macar sa-i incerc si ti s-ar putea schimba viitorul.

Am vorbit cu ei si imi spuneau cum li s-a schimbat viitorul modelelor lor care si-au cumparat case si masini din banii din videochat.

Poti incerca si tu, da-le un telefon si programeaza-te pentru un interviu: 0729.296.166 sau 0761.261.101

PS: Da-mi mesaj daca ai ajuns la interviu si te-au angajat.