Cum sa faci bani cu Fiverr

Daca esti student si iti lipsesc cateva sute de lei pe luna pentru distractie, poti sa iti deschizi un cont pe fiverr.com si sa incerci sa prestezi cateva joburi la domiciliu sau din camin sau de oriunde ai fi. Ideea e simpla, iti alegi ce crezi tu ca poti face usor , creezi un „Gig” si, daca gasesti oameni interesati de Gig-ul tau, o sa incepi sa primesti comenzi. Incearca sa creezi ceva unic, ceva ce nu mai fac si altii sau foarte putini dar in acelasi timp sa fie si cat de cat cautat.

Am vazut tot felul de idei traznite:

  • „ii citesc copilului tau pe skype o poveste pentru 5 dolari”;
  • „tin un banner in mana cu logo-ul tau si iti trimit 2-3 poze” (asta se aplica cred doar fetelor:D);
  • „o sa lipesc 100 de flyere in toate caminele din Regie cu anuntul tau”;
  • „o sa iti creez un film scurt de 1 minut special pentru a iti promova produsul tau pe youtube”;
  • „o sa scriu o opinie despre un produs al clientului”.

Bani online cu GIG-uri pe Fiverr

Fiverr taxeaza toate comenzile cu 5$ (de-asta ii si spune fiverr)din care tu primesti 4$ prin Paypal. Evident ca trebuie sa ai cont de Paypal, ti-am aratat intr-un articol anterior cum sa-ti deschizi unul. Iti recomand sa-ti deschizi cat mai multe astfel de gig-uri ca sa iti maximizezi sansele de a avea comenzi. Usor, usor, daca esti serios si ai un gig cautat, o sa ajungi sa ai si 30 de gig-uri comandate intr-o singura zi !

Ca sa vinzi cat mai mult, trebuie sa adopti cateva tehnici de vanzare:

  • vinde doar varianta „basic” si ofera pentru un upgrade de inca 5$ varianta optimizata a aceluiasi Gig;
  • ofera ceva ce poti cumpara din alta parte mai scump ( sa zicem o tema de wordpress de 50$) si apoi sa il revinzi de nenumarate ori (daca vinzi tema de 20 ori la 4$ inacasati per vanzare, uite cum ai facut profit 30$).

Trebuie insa sa tii cont ca toata povestea cu Fiverr nu este ceva prin care sa traiesti bine-mersi pe o insula tropicala. Cel mai probabil, daca pui 20-30 de gig-uri o sa ajungi sa ai o comanda zilnic din toate. O comanda/zi = 4$/zi = 120$/luna ~ 400 RON/luna

Suficient pentru o mica distractie, nu-i asa ? 🙂

Bafta la Gig-uri !